Uvjeti i pravila korištenja 2018-08-30T14:29:29+00:00

Politika privatnosti i Politika kolačića

Hand Studio d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka naših klijenata i svih osoba koje posjećuju našu web stranicu. Naše određenje o zaštiti privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Hand Studio d.o.o. automatski posjeduje od posjetitelja naše web stranice.

Politika zaštite privatnosti obuhvaća:

  • Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies).

  • Kontakt na našoj web stranici se ostvaruje putem e-maila, a ne putem kontakt forme u koju se unose osobni podaci na webu.

  • U skladu s dobrom praksom pohranjivanja e-mail poruka, treće osobe nemaju pristup e-mail porukama koje smo primili, niti podatke koje primimo e-mailom ne prosljeđujemo trećim osobama.

  • Prilikom kontaktiranja e-mailom molimo Vas da nam ne šaljete osjetljive osobne podatke (informacije vezane uz rasno i etničko porijeklo, političke stavove, religijska uvjerenja i sl.).

  • Koristimo uobičajene metode sigurnosti web stranice.

  • Osobne podatke pohranjen u e-mail porukama koje razmjenjujemo čuvamo koliko je to potrebno u poslovne svrhe.

  • Na našoj web stranici postoje poveznice s drugim stranicama (društvene mreže) na kojima mi kontroliramo sadržaj. Pravila privatnosti na tim web stranicama nisu dio naše odgovornosti.

Naša ponuda paketa zapravo je upakirano iskustvo, uspješan dizajn, kvalitetna produkcija i dobre cijene. Pojednostavili smo procese izrade kako bi klijent na najbolji način dobio odgovarajuću uslugu. Bez obzira na djelatnost, imamo rješenja za sve faze projekta od ideje do realizacije, a klijentima smo omogućili da se osjećaju ugodno i opušteno čak i prilikom provođenja najzahtevnijih dizajnerskih i organizacijskih projekata.